Ljubavne poruke NOVE 26

Ako nekoga voliš sa svim njegovim vrlinama onda to nije ništa, ako ga počneš voleti sa svim njegovim manama, onda je to LJUBAV…

**********

Dok budeš sanjao nebeska prostranstva, obrati pažnju na najsjajniju tačku tog savršenstva, jer to će biti srce koje neprekidno kuca za tobom…

**********

Misli o meni šta god hoćeš, ali znaj da moja ljubav prema tebi se ne može opisati, jednostavno VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU…

**********

Možda nisam kap, ali tiho padam,

možda nema nade, ali se tebi nadam.

Možda nemam sreće, ali ti si meni sve,

možda ja tebe volim, a ti mene NE!

**********

U osmehu tvom trepere zvezde, u nedrima tvojim radosti se gnezde, u očima tvojim nestvarna lepota, umreću zbog tebe tako mi života.

**********

Ovaj kandidat bi se kandidovao za mesto stalnog boravka u vašem srcu. Ako pobedim na tim izborima, obećavam da ću ga čuvati , paziti i voleti do kraja života.

**********

Pre nego što kažeš „VOLIM TE“- shvati značenje te dve reči. Pre nego što kažeš „LJUBIM TE“-pomisli da li to umeš. Pre nego što mi okreneš leđa, upitaj se koliko mi značiš.

**********

Stari Grci su smatrali da su zvezde jedino savršenstvo u svemiru, ali danas to mogu da tvrde samo oni koji nisu upoznali tebe!

**********

Nisam ti suza u oku, a ti to meni jesi. Nisam ti osmeh na licu, a stalno se pitam gde si? Uzalud ovo pišem, uzalid srce pati, ipak za tebe dišem i VOLIM TE, shvati.

**********

Zbog jedne gluposti smo se rastali. Neka se dogodi još neka glupost, pa da ponovo budemo zajedno.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (50 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 8 votes)
Ljubavne poruke NOVE 26, 7.4 out of 10 based on 50 ratings
Be Sociable, Share!