CESTITKE I PORUKE

NAJLEPSE CESTITKE, PORUKE, VICEVI, AFORIZMI, PITALICE I POZDRAVI

Ljubavne poruke NOVE 26

Ljubavne sms poruke

Ako nekoga voliš sa svim njegovim vrlinama onda to nije ništa, ako ga počneš voleti sa svim njegovim manama, onda je to LJUBAV…

**********

Dok budeš sanjao nebeska prostranstva, obrati pažnju na najsjajniju tačku tog savršenstva, jer to će biti srce koje neprekidno kuca za tobom…

**********

Misli o meni šta god hoćeš, ali znaj da moja ljubav prema tebi se ne može opisati, jednostavno VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU…

**********

Možda nisam kap, ali tiho padam,

možda nema nade, ali se tebi nadam.

Možda nemam sreće, ali ti si meni sve,

možda ja tebe volim, a ti mene NE!

**********

U osmehu tvom trepere zvezde, u nedrima tvojim radosti se gnezde, u očima tvojim nestvarna lepota, umreću zbog tebe tako mi života.

**********

Ovaj kandidat bi se kandidovao za mesto stalnog boravka u vašem srcu. Ako pobedim na tim izborima, obećavam da ću ga čuvati , paziti i voleti do kraja života.

**********

Pre nego što kažeš „VOLIM TE“- shvati značenje te dve reči. Pre nego što kažeš „LJUBIM TE“-pomisli da li to umeš. Pre nego što mi okreneš leđa, upitaj se koliko mi značiš.

**********

Stari Grci su smatrali da su zvezde jedino savršenstvo u svemiru, ali danas to mogu da tvrde samo oni koji nisu upoznali tebe!

**********

Nisam ti suza u oku, a ti to meni jesi. Nisam ti osmeh na licu, a stalno se pitam gde si? Uzalud ovo pišem, uzalid srce pati, ipak za tebe dišem i VOLIM TE, shvati.

**********

Zbog jedne gluposti smo se rastali. Neka se dogodi još neka glupost, pa da ponovo budemo zajedno.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (49 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 8 votes)
Ljubavne poruke NOVE 26, 7.4 out of 10 based on 49 ratings
Be Sociable, Share!